Neerslag aanpassen

volgende
mm per uur

Weerslag mededeling

Webcams dichtbij

regen

zon en wolken

Radar Europa

Delen

Weerslag Twitter

Volg ons op Twitter weerslagnl

Weerfoto's

#luiten, #klmopen, #weerslag, #rotterdam, #holland, #weerslag,

Weersverwachting Nederland van 13 december 2017

Van tijd tot tijd regen. Eerst lokaal gladheid in de oostelijke helft

Het is bewolkt en er valt regen of motregen. Landinwaarts kan hierbij (natte) sneeuw voorkomen, maar deze gaat vrij snel over in regen. Gedurende de middag zijn er meer droge momenten, maar vanavond gaat het van het zuidwesten opnieuw regenen. Aanvankelijk is er in de oostelijke helft plaatselijk verraderlijke gladheid door sneeuwresten of bevriezing. De temperatuur loopt in het oosten op naar ongeveer 4°C en in het westen naar ongeveer 7°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. Aan de kust neemt de wind toe naar hard of stormachtig, 7-8 Bft, met daarbij kans op zware windstoten van circa 80 km/u. In de avond draait de wind aan zee naar een noordwestelijke richting.

In de nacht naar donderdag wordt het droog en kan het even opklaren. Van het westen uit passeert in de loop van de nacht een gebied met enkele stevige buien, die plaatselijk mogelijk met hagel, onweer of natte sneeuw gepaard gaan. In opklaringen kan de temperatuur tot dichtbij het vriespunt dalen, elders wordt het circa 3°C. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, 6-7 Bft en er zijn zware windstoten mogelijk rond 80 km/uur.

Donderdag overdag is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de loop van de middag neemt de wind af en draait naar zuidwest.
(Bron: Weerslag/KNMI)

Verwachte neerslag en zon komende 14 dagen (de pluim)

Regenverwachting Zonverwachting

Het weer nu image description

Gem. ℃ Max. ℃ Min. ℃
3,2 7,6 2,1
Max. wind
59km/h (7Bft)

Temperatuur
Windkracht
Windstoten
Zicht
Waarschuwingen

Bekijk alle actuele weerstation waarnemingen.

Landelijke verwachting komende 6 dagen.

do 14 dec 2017 vr 15 dec 2017 za 16 dec 2017
image description image description image description
Max℃ 6 4/5 5
Min℃ 2 0/2 0/1
zo 17 dec 2017 ma 18 dec 2017 di 19 dec 2017
image description image description image description
5/6 3/7 3/7
0/1 -1/1 -1/3