Neerslag aanpassen

volgende
mm per uur

Weerslag mededeling

Hoe is de actuele radar in Europa? Europa in breedbeeld!
Zonbeelden? De actuele zonbeelden van Europa!

regen

zon en wolken

Radar Europa

Delen

Weerslag Twitter

Volg ons op Twitter weerslagnl

Weerfoto's

#luiten, #klmopen, #weerslag, #rotterdam, #holland, #weerslag,

Weersverwachting Nederland van 10 december 2022

Kans op gladheid, op veel plaatsen mist

[Waarschuwingen] Code geel voor gladheid en dichte mist.

[Vanochtend] komt in het noord(west)elijk kustgebied een enkele winterse bui voor. Verder is het overwegend bewolkt en met name in de westelijke helft komt mist voor, die soms verkeersbelemmerend is. Het vriest op veel plaatsen licht en plaatselijk kan gladheid voorkomen door bevriezing of winterse neerslag. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.

[Vanmiddag] overheerst de bewolking en komt in het westen en noordwesten mogelijk plaatselijk nog hardnekkige mist voor. Verder is er in de kustprovincies een enkele winterse bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 2 graden. Op plaatsen waar het de hele middag grijs blijft komt de temperatuur nauwelijks boven het vriespunt uit. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.

[Vanavond] is er in de kustprovincies kans op een enkele winterse bui. Verder is er veel bewolking en kan er in het westen en noorden nog hier en daar mist voorkomen. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.

[Komende nacht] valt er in de kustprovincies een enkele winterse bui. Verder is het droog, is er met name in het noordwesten kans op mist en ligt de minimumtemperatuur rond -2 graden. Door de winterse neerslag en bevriezing van natte weggedeelten kan het plaatselijk glad zijn. De wind uit het zuiden is zwak tot matig.

[Morgenochtend] valt eerst in de kustprovincies mogelijk nog een enkele winterse bui en is er in het noordwesten kans op mist. Verder is het bewolkt en droog. Omdat het op veel plaatsen eerst nog licht vriest kan het eerst nog glad zijn. De wind uit het zuiden is zwak tot matig.

[Morgenmiddag] blijft het overwegend bewolkt. Plaatselijk kan er lichte (mot)sneeuw vallen. De maximumtemperatuur ligt op de meeste plaatsen iets boven nul. De wind uit het zuiden is zwak tot matig.

[Morgenavond] is het overwegend bewolkt met plaatselijk lichte (mot)sneeuw. Langs de kust waait het matig uit het zuiden, boven land staat er weinig wind.
(Bron: Weerslag/KNMI)

Verwachte neerslag en zon komende 14 dagen (de pluim)

Regenverwachting Zonverwachting

Het weer nu image description

Gem. ℃ Max. ℃ Min. ℃
-0,3 7,0 -3,6
Max. wind
25km/h (4Bft)

Temperatuur
Windkracht
Windstoten
Zicht
Waarschuwingen

Bekijk alle actuele weerstation waarnemingen.

Landelijke verwachting komende 6 dagen.

zo 11 dec 2022 ma 12 dec 2022 di 13 dec 2022
image description image description image description
Max℃ 1 1 -1
Min℃ -2 -3 -5
wo 14 dec 2022 do 15 dec 2022 vr 16 dec 2022
image description image description image description
-1 2 -1/2
-7/-4 -6/-3 -6/-4